Bine ati venit pe site-ul www.petice.ro, administrat de SC STEP BY STEP CONSULTING SRL, J29/2447/26.09.2007, CUI 22469432, cu sediul social in Ploiesti, str. Simion Barnutiu nr. 14, tel. 0723289301, email contact@petice.ro.

Navigarea pe acest site presupune acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam ca inainte de a cumpara de pe acest site sa studiati cu atentie aceasta sectiune si orice accesare sau navigare a acestuia va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Furnizare informatii / tentativa de frauda
Pentru a cumpara de pe site-ul www.petice.ro sunteti de acord sa furnizati informatii reale despre dumneavoastra, astfel cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator sau la lansarea comenzii si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
Orice incercare de a furniza informatii false, de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.petice.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este postat site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor petice.ro si va duce la blocarea imediata a accesului dumneavoastra. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anunta autoritatile competente despre acesta tentativa.

Crearea unui cont de utilizator
La deschiderea unui cont de utilizator pe site-ul www.petice.ro veti fi solicitat(a) sa va alegeti un nume si o parola, cunoscuta doar de dumneavoastra. Aveti obligatia de a pastrara confidentialitatea parolei prin care va puteti accesa contul deschis pe petice.ro.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele Dumneavoastra de utilizator. Sunteti de asemenea responsabil de modul in care folositi contul deschis pe www.petice.ro.

Informatii confidentiale si protectia datelor cu caracter personal
STEP BY STEP CONSULTING S.R.L. a notificat si este inregistrat ca operator de date personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in conditiile Legii 677/2001 cu privire la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date sub numarul x.
STEP BY STEP CONSULTING S.R.L. se angajeaza sa nu transmita catre terti datele furnizate de utilizatorii site-ului www.petice.ro la inregistrarea pe site sau la data lansarii comenzii. Aceste date vor fi folosite numai in scopul preluarii si livrarii comenzii de produse cumparate de pe acest site, precum si in scopul informarii utilizatorilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a produselor acestuia sau in conditiile legii.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email si alte date personale pe site-ul www.petice.ro poate opta pentru stergerea sa din baza de date petice.ro se, acest lucru realizandu-se in termen de 15 zile de la receptionarea cererii scrise a oricarui utilizator la adresa de mail: contact@petice.ro.
Dupa inregistrarea ca utilizator sau dupa lansarea unei comenzi pe site-ul www.petice.si furnizarea unei adrese de e-mail, sunteti de acord sa primiti stiri, materiale promotionale sau orice alte informatii in legatura cu produsele comercializate pe www.petice.ro sau in legatura cu concursurile organizate de site-ul nostru.

Oferte promotionale, tombole si concursuri
www.petice.ro va stabili la discretia sa conditiile de desfasurare a promotiilor de pe acest site. Promotiile, tombolele si concursurile se desfasoara pe perioada limitata si expira automat la data mentionata pentru fiecare promotie, tombola sau concurs in parte. Orice promotie, tombola sau concurs poate fi intrerupta sau anulata in orice moment fara nici o notificare prealabila. Toti participantii vor fi insa anuntati de intreruperea sau anularea respectiva.

Drepturi de proprietate intelectuala
Tot ceea ce este postat pe site-ul www.petice.ro, cum ar fi, insa fara a se limita la, imagini, texte, elemente de grafica, simboluri, logo-uri, baze de date etc. este proprietatea STEP BY STEP CONSULTING S.R.L. si/sau a furnizorilor sai. Toate acestea cad sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si nu pot fi folosite fara acordul prealabil scris al STEP BY STEP CONSULTING S.R.L. Imaginile, logo-urile, textele etc. furnizorilor nostri apartin acestora si sunt reproduse pe site-ul petice.ro cu acordul lor.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a societatii STEP BY STEP CONSULTING S.R.L.

De asemenea este interzisa reproducerea partiala sau totala a modelelor comercializate pe site-ul www.petice.ro, in caz contrar ne vom adresa autoritatilor competente.

Livrare
Comanda va fi preluata si trimisa spre expediere in maxim 24 de ore de la data confirmarii comenzii.
Comanda nu se poate ridica de la sediul societatii STEP BY STEP CONSULTING S.R.L.
Termenele de livrare pentru produsele cumparate in urma unei comenzi ferme de pe site-ul www.petice.ro se incadreaza in mod obisnuit intre 2 zile si 2 saptamani.

Livrarea se face:
– GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 240 RON.
– cu achitarea unei taxe de transport de 24 lei, pentru comenzi cu o valoare mai mica de 240 RON.

Returnarea produselor
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului.

Pentru returnarea produselor, clientul are obligatia de a notifica in scris la contact@petice.ro despre intentia sa in maxim de 48 de ore de la primirea produsului.

Produsele vor fi returnate in maxim 15 zile de la primirea coletului, in acelasi ambalaj si cu actele in original, iar produsele sa nu prezinte deteriorari. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, acesta fiind responsabil si de eventualele deteriorari si pierderi ale produselor ale produselor pe timpul transportului  de retur. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. In maxim 30 de zile lucratoare iti vom inapoia contravaloarea produselor, ce nu cuprinde taxa de transport.

Limitarea raspunderii
STEP BY STEP CONSULTING S.R.L. se straduieste ca informatiile referitoare la produsele pe site-ul www.petice.ro sa fie cat mai corecte si sa elimine pe cat este posibil aparitia erorilor.

Culorile produselor afisate pot aparea diferit pe monitorul utilizatorului si nu suntem raspunzatori de configurarea acestuia.

In cazul in care se constata o eroare de tiparire in ceea ce priveste produsele, preturile, caracteristicile etc., comanda in cauza va fi anulata, iar clientului i se va aduce la cunostinta.

De asemenea, www.petice.ro poate include in continut link-uri catre alte site-uri si totodata www.petice.ro nu se face responsabil pentru continutul acestor linkuri.

Dispute
Orice conflict aparut intre STEP BY STEP CONSULTING S.R.L. si clientii sai ca urmare a utilizarii site-ului www.petice.ro se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane.

Prin navigarea pe www.petice.ro sunteti de acord ca petice.ro sa nu ofera garantii, de nicio natura cu privire la urmatoarele aspecte:
– produsele cumparate corespund in totalitate cerintelor dumneavoastra ? va rugam sa studiati cu atentie detaliile fiecarui produs pe care-l cumparati. in situatia in care aveti orice fel de intrebari va stam la dispozitie pentru a va oferi posibilitatea sa alegeti produsul pe care-l doriti;

Petice.ro poate fi intrerupt de catre proprietar sau administratori in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea dumneavoastra.

0

Cosul meu