Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC STEP BY STEP CONSULTING SRL, administratorul www.petice.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a efectua in bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de dumneavoastra pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate. www.petice.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite cupoane cadou sau alte mesaje asemanatoare.

Nu sunteti obligat(ă) să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru efectuarea facturarii si livrarii produselor comandate de dumneavoastra pe www.petice.ro, refuzul dumneavoastra determinand imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveti dreptul să va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc şi să solicitati ştergerea acestora. Daca unele date despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim sau facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

www.petice.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru sau actiunilor unor terte persoane.

0

Cosul meu